Jan Roos schiet zichzelf in de voet tijdens Oekraïne-oorlog

Deze stoere Jan, die zichzelf op de foto laat zetten in nazi-uniform, die vrouwen ongevraagd in de borsten knijpt en die pubers bedreigt met een kapmes van 50 cm, besloot zich gisteren subiet solidair te tonen met de Oekraïners op de vlucht. Hij toonde onderstaande foto van een boodschappenkarretje vól EHBO-pakketten en het onderschrift: “Practice what you preach. # oekraïne”.

Een Jan een Jan, een woord een woord, nietwaar! Jan wilde maar even aan de hele wereld duidelijk maken dat het bij hem niet bleef bij lege gebaren. Nee, Jan is niet van de ‘thoughts & prayers’, Jan is van de DADEN! Jan wil actie…. doen! Dus toog hij naar de Action om eens flink in te slaan ten bate van de arme vluchtelingen (en natuurlijk om een kleine 7000 ‘vind-ik-leuks’ te scoren, al is dat voor onze Jan slechts bijzaak). Prachtig, wat een kerel van stavast. Oh, wacht…

Ach, mensen, het is natuurlijk te triest voor woorden, om je in tijden van oorlog zó akelig in de voet te schieten. Maar aan de andere kant… zo heel erg is die oorlog ook weer niet. We moeten het niet overdrijven. Poetin gedraagt zich tot nu toe bijzonder mild tegenover de schurkenstaat Oekraïne, waar Zelensky er niet voor terugdeinst gewone burgers, waaronder vrouwen en kinderen in ziekenhuizen te gebruiken als menselijk schild voor de medische elite die daar dagelijks bezig is Oekraïense nazi-rebellen en terroristen op te lappen voor de misdadige strijd tegen onschuldige Russische vredestichters.

Laten we ons dáár eens druk over maken, in plaats van te jeremiëren over dit omhooggevallen Geenstijl-misbaksel. Jan Roos probeerde kennelijk een nieuw wereldrecord hypocrisie te vestigen. Toegegeven, daar kan ik nog een puntje aan zuigen!

2 Replies to “Jan Roos schiet zichzelf in de voet tijdens Oekraïne-oorlog”

 1. Nou ben ik het vaak niet eens met Jan Roos of wat hij allemaal te brabbelen heeft maar onterecht iemand te veroordelen zonder enig bewijs is buitengewoon misselijkmakend.
  Jan Roos plaatst een foto waarmee hij aangeeft de onschuldige mensen in Oekraïne te steunen, wat een heel mooi gebaar is, waaronder een ANONIEME persoon genaamd “ACTIONeer” een smaad berichtje plaatst zonder enige vorm van bewijs.
  Denken we nou serieus met z’n alle dat Jan Roos, een BN-er of we willen of niet, de moeite neemt om dit allemaal te doen om vervolgens het winkelwagentje onbetaald achter te laten wetende dat mensen hem herkennen?
  Jammer om hier zomaar een artikel over te schrijven zonder na te gaan of de informatie klopt…
  Achja… past WEL weer in de denkwijze van Thierry baudet. Liegen en haat zaaien zonder een bron van waarheid.
  Aanrader trouwens, kijk de laatste aflevering van Zembla over de financiering vanuit het Kremlin naar de FvD.
  Duidelijk dat Thierry geen politici voor ons, het volk is maar een van de zoveelste poppetjes vanuit het Kremlin.

 2. U hebt zeker gelijk. Wij hoeven ons niets aan te trekken van de meningen van ANONIEME personen, meneer Putin.
  Ik heb Jan Roos diverse malen ontmoet en ben ook gast geweest in zijn talkshow. Ik kan u melden dat Roos de grootste proleet is die in ons kikkerlandje rond loopt. Een jandoedel met NUL beschaving, die alles over heeft voor ophef, die er zeker niet voor terug zal deinzen goede sier te maken over de rug van de Oekraïners en die nog liever zijn moeder van de trap duwt dan dat hij één cent uit geeft aan iets waar hij niet zelf beter (of op zijn minst strontlazerus) van wordt.

Comments are closed.