Ze moeten altijd ons hebben, maar uiteindelijk zijn wij glorieus!

We moeten het vandaag even hebben over de optredens van mijzelf en onze partijgenoten Pepijn van Houwelingen en Gideon van Meijeren in de Tweede Kamer. Pepijn beet D66 kamerlid Sjoerd Sjoerdsma (allochtoon van Friese afkomst!) toe: “Uw tijd komt nog wel. Er komen tribunalen!” en voegde hier na een korte schorsing aan toe dat het niet persoonlijk aan Sjoerdsma gericht was, maar dat Sjoerdsma wellicht een van de velen is die voor een tribunaal moeten verschijnen. Want dat is wel hoe het is natuurlijk. Als Forum voor Democratie aan de macht komt, zullen de parlementariërs tegen wie wij nu oppositie voeren hun gerechte straf niet ontlopen. Zij worden voor een volksgerecht gedaagd en er zal democratisch besloten worden of zij opgesloten worden of maar gewoon meteen opgehangen. Vanzelfsprekend zal Forum speciaal voor deze criminelen de doodstraf opnieuw invoeren.

En dan was er nog mijn goede vriend Gideon van Meijeren, die magistraal interrumpeerde toen Volt-kamerlid Nilüfer Gündoğan (allochtoon van onbekende afkomst!) huilie-huilie ging staan doen over gemene mails die zij en haar moeder zou hebben ontvangen van Forum- en DENK-fans. Gideon sprong uit de bankjes naar de microfoon en zei dat hij juist trots was op de Forum-aanhang. Hij vond het prachtig dat zij alles op alles zetten om mevrouw Gündoğan ervan te overtuigen dat ze met haar absurde beleid moet stoppen. Lachen natuurlijk, al die geschokte blikken in de Kamer. Gideon weet als geen ander hoe je oude school politici op de kast krijgt.

De ophef veroorzaakt door mijn twee collega’s was verrassend noch onwelkom. Ook ikzelf pakte snel nog even mijn momentje in de zon, met een emotioneel betoog over hoe Forum steeds de maat wordt genomen en wordt beschuldigd van fascisme, terwijl het juist de regering is die de mensen de prut in duwt, onderscheid maakt tussen gevaccineerden en ongevaccineerden. Wij zijn de enigen die de vergelijking met de Jodenvervolging durven te maken en ons wordt alleen daarom al verweten dat we de vergelijking met de Jodenvervolging durven te maken. Wat natuurlijk belachelijk is, want dat je zo’n vergelijking maakt betekent allerminst dat je die vergelijking ook echt máákt. Het ís gewoon zo dat de ongevaccineerden behandeld worden als de joden vlak voor en tijdens de tweede wereldoorlog. En die kampen voor ongevaccineerden… die komen er straks heus ook!

Overigens is voor ons het risico op besmetting beperkt, want Gideon, Pepijn en ik hebben ons natuurlijk al lang op discrete wijze laten vaccineren. Niet dat wij daar ruchtbaarheid aan willen geven, want het gaat verder niemand wat aan. Maar wij komen zó vaak dicht bij ongevaccineerde mensen van het volk, dat zonder een vaccin het risico voor ons te groot zou worden. Wij zijn de toekomstige leiders van een rechtschapen, vrij en onafhankelijk Nederland. Dus wij dienen met geheven hoofd en schouders boven de gewone mensen door het leven te gaan, als waren wij onschendbaar. Verder kan iedereen in Nederland natuurlijk gewoon de ziekte krijgen.