Onverwacht overleden? Meld het bij mij!

Er gaan elke dag vele tientallen mensen dood. Als het geen naasten van mijzelf zijn, interesseert mij dit in principe weinig. “Sterven hoort bij het leven.”, zeg ik wel eens, als ik in een filosofische bui ben. Gaat er iemand dood, dan hoef ik dit niet per se te weten. Wél blijf ik graag op de hoogte van plotseling overlijden als dit het gevolg is van plotseling hartfalen. Want bij plotseling hartfalen kan ik een verband suggereren met een COVID-vaccinatie. Vandaar deze oproep:

Meld overlijden
door plotseling hartfalen!
Iemand dood?

Steun Forum voor Democratie!

Ik vraag u dus om publicitaire redenen mij onverwijld op de hoogte te brengen van sterfgevallen door plotseling hartfalen. Maar natuurlijk alléén als de overledene gevaccineerd was. Plotseling hartfalen van ongevaccineerde mensen heeft geen enkele meerwaarde. Dat zijn simpelweg dode wappies, waarbij wij ervan uitgaan dat ze zomaar toevallig zijn overleden. Helaas pindakaas.


Maar als zij gevaccineerd waren, is het andere koek! Dan kan ik namelijk met de simpele vraag: “Vaccin?” suggereren dat de hartverzakking is veroorzaakt door een vaccinatie! En dat, lieve mensen, is hartstikke goed voor het promoten van onze Corona-sceptische agenda en het uitbouwen van onze achterban onder de anti-vaxers en andere aanhangers van complottheorieën.

Geef om Forum voor Democratie

Dus mocht u geluk hebben en er overlijdt een gevaccineerde naaste, laat deze kans dan niet voorbij gaan. Meld het sterfgeval met oog op het hogere doel: een snelgroeiende partij, meer zetels en dus meer vergoedingen voor onze partijkas. Overigens, mocht u bij het overlijden een flink geldbedrag erven, dan kunt u hiervan altijd een deel op mijn bankrekening storten. Ik zorg dan dat het optimaal besteed wordt.

Nou, tabee dan!
Thierry

One Reply to “Onverwacht overleden? Meld het bij mij!”

Comments are closed.