Arjan Lubach is ontzettend flauw en niet grappig

Naar mij zojuist gebleken is, is het youtubefilmpje waarin Arjan Lubach de draak steekt met mijn hypothetische voorbeeld over de mogelijke straatterreur door eventuele allochtonen of andere buitenlanders van moslimafkomst, wat natuurlijk toch echt een serieus probleem is in Nederland om nog maar niet te spreken van het vigerend antisemitisme bij deze bevolkingsgroepen, inmiddels al ruim een half miljoen keer bekeken en gedeeld.

Ik denk dat het belangrijk is om bij alle ophef over mijn tweet en het toch niet zo heel hypothetische geval dat vrouwen en meisjes regelmatig worden lastig gevallen in de trein en dan ook nog door Marokkanen, nog eens stil te staan bij het werkelijke probleem: de straatterreur waaronder vrouwen in Nederland lijden.

De linkse TV-terrorist Arjan Lubach haalt hier een achterbakse streek uit door met zogenaamde humor te trachten mij en onze partij Forum voor Democratie in het belachelijke te trekken. Welnu, als er getrokken moet worden, dan heb ik daar Arjan Lubach niet voor nodig. Ik heb namelijk een bijzonder aantrekkelijke vriendin. Wat Lubach niet kan zeggen, al is dat ook weer niet verrassend met dat haar.

Inmiddels overweeg ik om een financiële claim in te dienen tegen Arjan Lubach en de VPRO, die immers onze partij enorme schade toebrengen met dit soort breed verspreide video’s. Met name Lubach kun je het hardste raken met een fikse boete, want zijn soort mensen is altijd enorm met geld bezig.

Onze invalshoek bij de rechter? Ik heb helemaal nooit gezegd dat het Marokkanen hadden kunnen zijn in die trein. Nu kan Lubach wel beweren dat ik het had kunnen zeggen, maar zo werkt het natuurlijk niet in de wereld. Je kunt iemand niet veroordelen of zelfs maar beoordelen op wat hij had kunnen zeggen. Zo gaan we niet met elkaar om in onze beschaving.

Samen met Theo Hiddema kijken we dus naar de mogelijkheid gerechtelijke stappen te ondernemen. Ik raam de schade aan ons imago toch op pak hem beet € 73.428,03 euro, dus VPRO en Lubach, maak je borst maar nat!