En zo begint het!

Eén van de dingen die me blijven irriteren is het monopolie dat Wilders lijkt te hebben op het vlak van het de buitenlanderhaat. Terwijl hij daarmee toch hele autochtone volksstammen aan zich bindt. Vandaar dat ik heb besloten me vanaf vandaag meer proactief met dit onderwerp bezig te houden. Kick-off vandaag met deze tweet.

Schande natuurlijk. Altijd weer die Marokkanen!

Waaruit maar weer blijkt dat het goed is om regelmatig naar het café te gaan, want dan vang je nog eens wat op, qua misdragingen van onze nieuwe ‘medelanders’. In principe ging het hier om twee meisjes die ik niet eerder gezien had, maar als je er maar genoeg drank in giet worden dat soort types vanzelf dierbare vriendinnen. Eerst nog wat tegensputteren, voor de vorm, maar tijdens zo’n avondje blijkt weer hoe mijn positie als leider van Forum – en houder van een door de partij gevoede credit card – tot de verbeelding spreekt. Dat is toch makkelijker rondjes geven dan wanneer je het uit eigen platzak moet bekostigen.

Nu ja, ze hadden het ook wel verdiend na de waardevolle informatie die ze me gaven over de vijand van ons lieve, naïeve volk.

Quid pro quo en pecunia non olet zouden de oude wijzen zeggen.