Wie is het rechtsst? Wie het racistischst?

Zoals iedereen weet bij wie het hart ultrarechts in de borstkas klopt, is er een klein aantal politieke partijen dat zich met nadruk profileert als anti-buitenlanders en anti-links. Ik denk dan met enige rancune aan haar wier naam niet genoemd mag worden, de met name letterlijk ‘grote’ politica die toen ze nog bij Forum zat het woord ‘dobbernegers’ bedacht en die op Twitter graag grappen maakt over de ‘mooie ovens van Hitler’ en de opvallende stilte tijdens dodenherdenking. Zij zit nu bij JA21 . En al heeft de lellebel haar toon gematigd, ik weet dat ze na haar verraad geen spatje minder racistisch is geworden.

Het leuke is… ondanks de inspanningen van N. en haar maat Eerdmans kunnen zij in het schema van de kieswijzer (2021) nog steeds niet tippen aan de ultrarechtse positie van hun oude partij, Forum voor Democratie.

Wilders valt aan met nazi-achtige uitspraken

Zoals u ziet is in het schema hierboven de PVV zowaar links van het midden geplaatst. Dat bevalt Geert geen spat. Hij zit liever bij ons in de buurt, omdat wij nu eenmaal hetzelfde laagopgeleide en xenofobe electoraat aanspreken. Hij ging daarom onlangs vól op het nazi-orgel om onze stevig verankerde positie op rechts te bestoken met tweets als deze:

Ik weet, hetzelfde riedeltje racistische onzin, maar wel prachtig in de roos van de doelgroep. Want wat er ook mis is in ons land, het is altijd de schuld van de buitenlanders en dan natuurlijk met name de islam. Dit was in aanvang ook onze mantra, maar nu blijkt het anti-vaccin thema minstens zo goed te scoren, zeker in combinatie met de Holocaust. De Joden. Altijd goed voor ophef ende vertier. En dus verwensingen van boze linkse mensen, telkens weer een geheide stimulans voor onze ledenwerving. De Auschwitz herdenking was een prachtige aanleiding voor deze voorzet…

Goal! Meteen weer alle Joden over de zeik! Zeker in combinatie met deze onderstaande tweet goed voor zeker duizend nieuwe leden, en dus zo’n 30.000€ extra inkomsten per jaar! Echt, ik heb nog nooit zo gemakkelijk zoveel geld verdiend.

En alle seinen staan op groen, wat de ruk naar rechts betreft. Zelfs in het brave Canada is het hek van de dam. Eerder prees ik al de stoutmoedige Canadese truckers, echte kerels die met vele miljoenen tegelijk te hoop lopen tegen dat mietje Trudeau. Het is net alsof ze de bevrijding van Amsterdam nog eens dunnetjes over deden.

Mogen we dit soort optochten straks op 5 mei ook hier over de Berlagebrug zien marcheren? Ik hoop het van harte!