Ongedierte uitroeien… een dure plicht!

Heel goed dat collega Gideon van Meijeren die vreselijke journaliste op haar nummer heeft gezet met en briljant filmpje getiteld ‘Rioolratten Ontmaskerd’. Hopelijk wordt dit een mooie serie tegen de zeer partijdige pers die ons steeds weer beschuldigen van allerlei opvattingen die wij helemaal niet huldigen.

Er zijn nog wel meer hoernalisten – zoals ik ze soms gekscherend noem – op zoek naar flauwekulletjes om ons onderuit te halen. Zoals de schandalige Piet Lekkerkerk die in dit zeer onzorgvuldige verhaal poogt uit de doeken te doen hoe het verdienmodel van FvD en van mijzelf en mijn collega’s in elkaar zit. Ik bedoel, het klópt allemaal wel, de feiten op zich zijn juist, maar het is zo oneerlijk om al deze feiten bij elkaar in één draadje te zetten, waardoor de indruk gewekt wordt dat er iets onoorbaar aan de hand is. We doen niks fout. Sterker, we doen het juist hartstikke goed, met minimale lasten en optimale inkomsten voor mij persoonlijk. Ik heb zelfs onlangs een prachtig appartement op de begane grond in Amsterdam-Zuid kunnen kopen. Bijna anderhalf miljoen! Wie had ooit gedacht dat ik nog eens zo gefortuneerd zou worden? Een paar jaar geleden zat ik financieel nog helemaal doorheen, zonder werk, zonder inkomsten, zonder enkel uitzicht op enige financiële zekerheid. Dus dank de Heer voor Forum!


Maar om terug te komen op onze knuffelhamster… die heeft natuurlijk gelijk om vól in de aanval te gaan op het journaille. Wij hebben nu nog onvoldoende macht, maar mocht ik ooit aan het hoofd van Nederland komen te staan, dan zullen er zeker wetten komen die kritiek van de pers op de wettig verkozen volksvertegenwoordiging illegaal zullen maken. Dan krijgt zo’n Merel Ek geen audiovisuele veeg uit te pan – ijzersterk filmpje overigens, niet goedkoop maar elke euro waard! – maar is het gewoon oppakken en eerst maar eens een tijd achter de tralies wegens belediging van het staatshoofd.

Wat dat betreft kunnen wij hier nog iets leren van briljante heersers als Putin en Xi Jin Ping. Grote bek? Goelag! Kritische blik? Voor het oog van de wereld uit het congres gegooid. Die Huan, daar horen we natuurlijk nooit meer iets van!


Ik heb al wat mensen op het oog die het straks als wij aan de macht zijn heel lastig gaan krijgen. Zoals die Dr. Marina en Piet Lekkerkerk die mij steeds bestoken met kritische tweets. Wat denken die wel niet? Een beetje de deksel van de poepton lichten? Schande hoe weinig respect dit soort schrijvende kakkerlakken hebben voor een hyperintelligent en gevoelig mens als ik. Je vraagt je wel eens af, hebben deze mensen überhaupt gevoel in hun reptielenbrein? Zijn het eigenlijk wel echte mensen of gaat er inderdaad een gevoelloos koudbloedig creatuur schuil achter die woke maskers? Het zou niet de eerste keer in de geschiedenis zijn dat een kabal van misbaksels en minderwaardige mensen probeert de macht te grijpen en de wereldheerschappij te krijgen. Ratten, zijn het. Rioolratten die het beste uitgeroeid kunnen worden. Waarbij ik ‘uitroeien’ natuurlijk volledig overdrachtelijk bedoel, natuurlijk. Kijk maar in het woordenboek. Uitroeien kan ook betekenen dat je stopt met roeien en nog even een stukje uitroeit, bijvoorbeeld.

Hoe dan ook, sta onbereikbaar, onaantastbaar, mijlenver boven dit ongedierte, en kan ze moeiteloos onder de zolen van mijn laarzen vermorzelen. In overdrachtelijke zin, natuurlijk.