FVD stemt als enige tegen censuurwet van Groen Links trutje Lisa Westerveld

En weer slaagt het partijkartel er in een betuttelend wetsvoorstel aan te nemen, waarmee Groen Links sneeuwvlokje Lisa Westerveld de grenzen van de censuur in Nederland verder op wil rekken. Echt belachelijk. Zij wil sites verbieden die anorexia promoten en mensen met zelfmoordgedachten ondersteunen bij hun pogingen hun ultieme levensdoel te bereiken. Dit zogenaamd om de ‘lichamelijke en geestelijke gezondheid van kwetsbare jongeren en jongvolwassenen’ te beschermen. Maar uiteindelijk is het er Groen Links natuurlijk om te doen ieder geluid dat buiten de dogma’s van de elite valt in de kiem te smoren.

Forum van Democratie vindt de vrijheid van meningsuiting van onze natie, die immers miljoenen mensen heel veel waard is, veel belangrijker dan het welzijn van een handjevol jongeren die er nu eenmaal voor kiezen zichzelf dood te hongeren of op andere manier uit het leven te stappen. Dit is hun goed recht en bovendien een uitstekende manier om de wachtlijsten voor een betaalbare woning in de grote steden korter te maken.

Verkeerde ontwikkeling

Het verbod op dit soort sites ligt in dezelfde lijn als de pogingen ons kamerlid en hartstikke goeie gast Harm van Essen te cancelen, alleen omdat hij wat huisgenoten heeft mishandeld en politie-agenten bedreigd met een gebroken fles. Harm was die dag onder invloed van wat alcohol, cocaïne en designer drugs, dus dan kun je dat zo’n jongen toch niet aanrekenen. Als hij zichzelf iets wil aandoen, moet dat gewoon kunnen. Dit soort ontwikkelingen gaat heel sluipend en gemeen. Het begint met FVD weren van een debat, vervolgens verbieden ze sites jongeren te beschadigen en voor je het weet verbied je FVD-kamerleden mensen te mishandelen of agenten te bedreigen. Stuitende ontwikkelingen, waar wij dus faliekant TEGEN zijn.


Zelfmoordgedachten? Hulp nodig?
Praat er over met een vriend of vriendin.
Liever anoniem? Kijk op 113 Zelfmoordpreventie
of bel gratis 0800-0113.