Vluchten kan niet meer? Onzin! Wie gaat er mee, wèg van Nederland?

Oostenrijk: vaccinatieplicht. Duitsland: Vaccinatieplicht. We weten uit de geschiedenis van de eerste helft van de vorige eeuw dat bewegingen die hun oorsprong hebben in Oostenrijk via Duitsland onherroepelijk ook Nederland zullen veroveren. Met – zoals ik al diverse malen heb voorspeld – een kleine minderheid als slachtoffers. De parallel is helder: na Oostenrijk en Duitsland zullen ook in Nederland Ungeimpften als Untermenschen worden behandeld. Mark my words!

Tekst loop door onder deze twee…

Het is onvermijdelijk dat Nederland uiteindelijk ten prooi zal vallen van het vaccinazisme. Wij, dat wil zeggen: ongevaccineerde, kritische, onafhankelijke geesten, zelfstandige figuren die als gezonde burgers hun gevoelens volgen, zullen niet in Nederland kunnen blijven. We moeten hier weg. Forum van Democratie is naarstig op zoek naar een land waar een zekere mate van wetteloosheid en chaos heerst, liefst met altijd mooi weer en een laag minimumloon zodat wij er met onze goedgevulde oorlogskas toch een bepaalde heersende positie kunnen krijgen ten opzichte van de autochtonen daar.

Wie vlucht met ons mee?

Mijn jonge, getalenteerde bruidje Davide en ik kijken al een tijdje speurend rond om onze vluchtopties te inventariseren. We zien in bepaalde landstreken zeker kansen en hebben bij wijze van spreken onze koffers al gepakt. Iedereen die met ons mee wil vluchten* kan zich daarvoor aanmelden via onze site. Wij hebben hier een speciaal mailadres voor ingesteld. Klik op de knop hieronder om u bij ons te voegen.

Ja ik wil meevluchten met
Thierry en Davide Baudet

Hoe werkt het?

Stuur ons een kopie van uw paspoort of ander identiteitsbewijs, uw naam, adres en geboortedatum, alsmede uw favoriete antwoord op de Wachtwoord-controlevraag (naam eerste lerares, huisdier of favoriete artiest) en uw beweegredenen om mee te vluchten. U krijgt dan snel een betaallink toegezonden voor uw bijdrage aan Vluchtplan Baudet, plus de instructies over waar wij heen vluchten en hoe u zich kunt voorbereiden. Graag tot ziens in onze veilige haven.

*Meevluchten kan al vanaf €999,-, inclusief vlucht, transfers en verblijf op een nog nader te bepalen locatie. Alle verder kosten, waaronder een gratis Cool-Aid welkomstcocktail, betaal ik geheel uit eigen zak, waar nodig aangevuld door de FVD partijkas!