Ongevaccineerde Joden slachtoffers van de nieuwe nazi’s en NSB-ers

In een tweet schreef ik vandaag: “Diep geraakt door de nieuwsbrief van @mauricedehond vanochtend. Hij heeft zo gelijk: de situatie van nu ís met de jaren ‘30 en ‘40 te vergelijken. De onvaccineerden zíjn de nieuwe joden, de wegkijkende uitsluiters zíjn de nieuwe nazi’s en NSB-ers. “ en natuurlijk buitelde weer de hele links goegemeente over elkaar heen om mij te veroordelen. Deze vergelijking is kennelijk taboe, zélfs als zij waar is. Maar het is toch gewoon zo dat mensen die kiezen om zich niet te laten vaccineren uitgesloten worden van het openbare leven? Zij moeten door het leven met een soort omgekeerde jodenster, de afwezigheid van een ‘Ausweiss’ waardoor zij geen toegang krijgen tot diensten die de gevaccineerde, geprivilegieerde elite wél geniet, met de QR-code trots op de borst gespeld.

De Endlösung die je wist dat ooit zou komen is nabij

Het is nog maar wachten op de logische volgende stap: het isoleren van ongevaccineerden in speciale reservaten of kampen, waar ze de vreselijkste medische experimenten zullen moeten doorstaan met als ultieme doel de ‘Endlösung’: de totale vernietiging van iedereen die niet slaafs de chip van het G5-vaccin accepteert. Dat is de RESET waar ik al eerder over sprak. Het begint met tweedeling, maar uiteindelijk zullen alle dissidenten opgesloten en op gruwelijke wijze vermoord worden. Dát is wat deze regering van nazi’s en NSB’ers wil. Dát is wat wij met zijn allen accepteren. Tenzij we nú opstaan en een sterk protest laten horen. Wij moeten naar Den Haag trekken en daar het heft in eigen hand nemen. Als wij niet doen, zullen latere generaties meewarig hoofdschuddend onze massagraven bezien, terwijl degenen die langs de zijlijn zijn blijven staan niets anders kunnen dan hypocriet verzuchten: “Wij hebben het niet geweten.”

Hier nog een terugblik op januari 2020 toen ik óók al signaleerde dat het voor de ongevaccineerden gewoon niet leuk meer is om door de nazi’s en NSB’ers als Joden behandeld te worden. Ik heb helaas altijd gelijk.

Slotmop

Om toch enigszins lichtvoetig af te sluiten, deel ik hier graag een witz ik onlangs hoorde op een bijeenkomst van onze vrienden van de anti-vaccinatiebeweging Erkenbrand.
Wat is de overeenkomst tussen een eeneiige tweeling en massamoord?
Lijken op elkaar.
Hilarisch, nietwaar?