Over Psy-Op acties en onderduiken bij het NIOD

Mensen, tijd voor een serieus bericht over de publicitaire koers van de partij. Want we kunnen natuurlijk wel blijven lachen met die jodenmoppen, altijd goed om wat schlemielen op de kast te krijgen, maar het is natuurlijk eigenlijk in en in treurig dat je als modern politicus je toevlucht moet zoeken tot psychologische trucs om in je levensonderhoud te kunnen voorzien.

Omdat ik het waard ben

Zoals u weet heb ik nogal een dure smaak. Kaviaar, champagne, oesters, foie gras… het gaat er – zeker vergezeld van een goed glas Chateaubriand – bij mij in als koek. Zeker als je naar de investeringen op lange termijn kijkt, betekent mijn levensstandaard dat wij er veel, zeer veel leden bij moeten zien te krijgen. Immers, hun contributies zorgen voor een goed gevulde partijkas, beheerd door mijzelf en een aantal vaste getrouwen. En de partijkas is weer belangrijk om te kunnen bijdragen aan mijn reële onkosten, alsmede die van mijn vaste fotografe, die gezien de moderne sluitertijden ook niet van de wind kan leven, nietwaar?

Psychologische Operaties

Bij het werven van nieuwe leden maken wij gebruik van de technieken van ‘spy-op’ officers zoals die onder meer Donald Trump ondersteunden. Specialisten in het spinnen van verhalen, het creëren van ophef. Zij onderzoeken waar de pijnlijke punten in de samenleving liggen zodat ik daar in mij n publiciteit stevig op kan drukken. Tot nu toe sorteert dat in het gewenste resultaat. Vinden mensen dat ik te ver ga met vergelijkingen tussen het Corona-beleid en de holocaust? Dan is de strategie: verontwaardigd alles ontkennen en tegelijk een schepje er bovenop doen. De links kerk maar ook het CIDI weten niet meer waar ze het moeten zoeken. We maken ze helemaal gek! Gevolg: massa’s verontwaardigde artikelen, columns en tweets, pathetisch huilende Lodewijk Asschschschers, Esther Voets en andere superjoden, en vooral: 100% dominantie in alle online én offline media. Heerlijk, zoals die allemaal happen.

De achterband volgt gedwee

Het grappige is ook, telkens als ik eenstapje verder ga, denk ik… zijn ze er nog, de hielenlikkers? Nou en of. Mijn volgers zijn gemiddeld laag opgeleide mensen, laag IQ, hoog in de emotie, zonder enige finesse of klasse, met een beperkt vocabulaire en een denkraam dat de gemiddelde patrijspoort niet overstijgt. De oogkleppen zitten zo strak dat ze alleen nog maar rechts vooruit kunnen kijken, waar ik ze wenk met de impliciete belofte van een overheerschend blank arbeidersparadijs, van vreemde smette vrij en met alleen gezonde mensen. En natuurlijk zonder regels, zodat ze hun kroegen, sportscholen en dansclubjes weer open kunnen gooien met een blik van ‘wiedoetmewat’ en zonder enige zorg voor de consequenties voor de gezondheid van hun ouders en de werkdruk voor het verplegend personeel. Kostelijk, zoals die sukkels erin trappen!

Onderduiken

Wel, tot zover deze update. Ik duik weer even onder bij het NIOD. Wellicht vind ik in het beeldarchief van dit Instituut voor Oorlogs-, Holocaust- en Genocide-studies wat historische beelden om mijn Corona vergelijkingen nóg meer kracht bij te zetten. Iets met uitgerukte gouden tanden, een verzameling kinderschoentjes of een enorme berg afgeschoren haar. Wat ik me ineens afvraag… toen Anne Frank op transport werd gesteld, was ze toen eigenlijk gevaccineerd?