Lintjesregen? Hier en daar een bui.

Karakteriserend voor de tijd waarin we leven: de doodvermoeiende etnonarcist Mitchell Esajas (bekend van Kick Out Zwarte Piet) krijgt de hoogste koninklijke onderscheiding. Zijn ‘verdienste’: met geld van Soros een van onze belangrijkste tradities ondermijnen. Een lintje voor het kapotmaken van Nederland. Anderen moeten er kennelijk een voorbeeld aan nemen. Dit land is doodziek. #FVD

Waarom? Waarom? Waarom krijgt een non-valeur als de voorman van KOZP wél een lintje en zoveel anderen, die het veel en veel meer verdienen, niet? Alleen al aan het hoofd van Forum voor Democratie staat een man die veel meer gedaan heeft voor ons eigen volk en de Nederlandse identiteit dan deze zeurpiet. Waarom krijgt bijvoorbeeld de auteur van belangrijke literaire en maatschappelijk politieke werken als ‘Aanval op de Natiestaat’, ‘De Gideonsbende’, ‘Breek het Partijkartel’ en ‘De Ravage van tien jaar Rutte’ geen lintje? Is deze persoon misschien te blank, of niet zwart genoeg? Komen alleen feministische vrouwen, bejaarde vrijwilligers en andere minderheden in aanmerking voor een Koninklijke Onderscheiding?

Het past helemaal in het huidige tijdsgewricht dat een ordinaire door Soros gesubsidieerde relschopper met allochtone roots vanuit het koningshuis meer wordt gewaardeerd dan een prominent Nederlands politicus die hooguit enige financiële ondersteuning vanuit Moskou ontvangt. Ha, Soros! Alsof ze in het reptilian empire de USA zo zachtzinnig omgaan met Zwarte Pieten. Als je daar als donkere krullenbol bij mensen op de deur bonst, krijg je direct een kogel door je vrolijke apenpakje!

Persoonlijk word ik inmiddels doodziek van de scheve verhoudingen in dit land. Je kunt nog beter een tot vrouw verbouwde man of een rebelse voorstander van de uitsterving der mensheid zijn dan een beschaafde academicus met een voorliefde voor Bach.

Maar goed, laat die baardige KOZP guerrilla maar genieten van zijn onderscheiding. Mochten ze ooit bij mij aankloppen, dan zou ik sowieso zeggen:

“Majesteit: stik maar in je lintje!”