Tijd voor concentratie op onze core business… naar de 100.000 leden

We hebben het de laatste tijd maar wát druk gehad, met onder andere mijn zeer mediagenieke speech in België, over hoe we in vorige eeuwen onze koloniale rijkdommen hebben verkwanseld door onze oren te laten hangen naar een stelletje opstandige slaven in Afrika en relschoppers in België zelf. We hadden die gebieden natuurlijk gewoon moeten houden. Dan hadden ze nu in Afrika ook niet al die problemen gehad met kleurlingen die elkaar onderling de zandbak uitvechten. Dat soort mensen heeft gewoon behoefte aan een sterke blanke hand, niet te beroerd om af en toe flink de zweep te laten knallen.

Maar goed, zoals gezegd, we kunnen niet alleen lol maken, er moet ook brood op de plank. Reden genoeg om van de week eens een brainstorm te houden met de partijtop. Wat kunnen we doen om de stroom nieuwe leden weer op gang te brengen? Hoe tonen we onze relevantie juist nu het politiek minder gaat en Wilders alle aandacht naar zich toe trekt?Straks besluiten veel leden hun lidmaatschap niet te verlengen en verliezen we ineens een belangrijke inkomstenbron. Hoe vinden we nieuwe Forum-gezinde mensen?

Gelukkig kwam Freek met een briljant idee: we gebruiken de spreidingswet! Dat is typisch iets waar veel Nederlanders zich druk om maken. Zelfs zij die opvang van laffe oorlogsmijders een goed idee vinden, hebben toch iets van: “Alles goed, maar niet in mijn achtertuin!”

Wat nu eens als we een tooltje bedenken waarmee mensen precies kunnen zien hoeveel potentieel criminele asielzoekers straks in hun dorp of wijk terecht komen. En dan geven we natuurlijk het antwoord niet meteen online, maar via de mail. Zo moeten ze hun persoonlijke gegevens invullen. Postcode en email-adres, en natuurlijk moeten ze accepteren dat wij ze mail sturen.

Briljant! Want zo krijgen wij een enorme stapel mailadressen van potentiële leden. Dit zijn ‘hot leads’, want ze zijn bang voor asielzoekers. Dus precies onze doelgroep. Wij kunnen ze dan straks benaderen om ze een lidmaatschap aan te smeren. Al haal je op deze manier maar 1000 nieuwe leden binnen, dan nog verdien je met een minimumbetaling van €25 per jaar toch minstens 25.000 euro extra inkomen voor de partij. En het kost geen fluit. Nou ja, 10 euro voor de domeinnaam asielcheck.nl, een uurtje om een nieuwe pagina te maken op onze site en een stockplaatje van wat gevaarlijk ogende ‘asielzoekers’, allemaal mannen natuurlijk.

Kortom, dit is een topactie waarmee wij terugkeren naar de kernwaarde van onze partij: het genereren van een stabiele inkomstenstroom, naast de verkoop van mijn uitstekende boeken en natuurlijk onze betaalde evenementen.

In 2023 alleen al 53.600€ baromzet! Want zuipen kunnen ze, die incels!