Het verraad van Joost Niemoller

Kent u dat, lieve lezer? Dat je denkt blind op iemand te kunnen vertrouwen? Iemand van wie je dacht dat hij 120% achter je stond en dat diegene dan 360graden draait en ineens recht tegenover je blijkt te staan? Dat je denkt: “Hoe kon ik me zo in die persoon vergissen?”
Dat gevoel overviel mij deze week als een mokerslag bij heldere hemel bij het lezen van onderstaande tweet van Joost Niemoller.

What the fuck, Joost? Vaccinatieplicht??? Laat je ons nu zomaar vallen? Waar zijn je principes gebleven? Ik dacht altijd dat je pal stond voor onze ultrarechtse zaak, onze vrijheidstrijd tegen de plucheplakkers en non-valeurs in Den Haag, ons gevecht tegen Big Pharma, de OMT-slaven en andere nepvirologen die alleen maar bezig zijn met het pushen van injectienaalden met experimentele vaccins en die zich dus straks voor onze tribunalen zullen moeten verantwoorden voor de dood van miljoenen mensen.

Maar helaas… nu blijkt dat zelfs een principieel anti-links mens als Joost Niemoller zwicht voor de farma-lobby en zich schaart aan de zijde van de dealers in DNA-gemanipuleerde “vaccins”. Je vraagt je af wat voor geldstromen hiermee gemoeid zijn vanuit het broeinest van staatsondermijnend ongedierte rond Soros en die hele financiële Bilderberg-kliek.

Wel deed me deugd om meteen te zien hoe onze medestrijders zich onverwijld aan de kant van de anti-vaccinatiedwang schaarden. Zoals Sietske Bergsma, die als door de ratten gebeten reageerde met:

Bravo, Sietske, een vrouw naar mijn hart. Mocht het ooit mislopen met mijn kersverse bruidje Davide, dan weet ik in wiens ongeprikte armen ik soelaas kan vinden.

Niemoller gaat niet alleen dwars tegen onze partijlijn in, hij meent ook badinerende opmerkingen te mogen maken over mijn eerdere berichten, onder andere via deze tweet:

Het is toch gewoon zo?? Er sterven belachelijk veel gevaccineerde voetballers aan een plotselinge hartstilstand. Ik heb daar eerder een uitgebreid artikel aan gewijd. En nu doet Niemoller daar laatdunkend over, maar HET IS TOCH GEWOON ZO!? Precies. Ik hoef daar verder geen woorden aan vuil te maken of met bewijzen en argumenten te komen. Het is gewoon zo, punt uit. Maar Niemoller tweet vrolijk verder.

En zo blijkt dus dat Joost steeds linkser wordt, met zijn beschuldigingen aan rijke ongevaccineerden die overleven ten koste van minder gefortuneerde anti-vaccin-helden. Dus arme ongevaccineerden moeten in bescherming worden genomen tegen ongevaccineerden die wél hun eigen ziekenhuisverblijf kunnen bekostigen, Joost? Dit soort communistische denkbeelden zeggen genoeg over de radicale nieuwe stellingname van Joodst Niemoller in de hele links/rechts-discussie. Een tot socialist hervormde kapitalist… die is duizend keer erger dan iemand die in een rood nest geboren is, wat ik u brom! Wel eeuwig zonde dat deze medestander in onze strijd voor een sterk Forum voor Democratie nu ten prooi gevallen is aan de viruswaanzin.

Weer iemand die wij straks zullen zien bij de tribunalen. We komen je halen, Niemoller!

One Reply to “Het verraad van Joost Niemoller”

Comments are closed.