#Thierryisgevaccineerd ? Dacht het NIET!

Op Twitter heerst nu de hashtag #Thierryisgevaccineerd. Ik begrijp niet waar mensen dit idee vandaan halen want ik heb mij nooit en public laten vaccineren. Heel eerlijk gezegd vermoed ik dat dit verhaal in de wereld is gebracht door mislukte dansgoeroe Willem Engel, die uitermate jaloers is om mijn stijgende populariteit en die bovendien – zo leerde ik uit betrouwbare bron – door de AIVD betaald schijnt te worden om nepnieuws te verspreiden. Weer zo’n smerige streek van onze ‘regering’, die er inmiddels Goebeliaanse tactieken op na begint te houden. Alles om onze partij monddood te maken als waren wij een verzetskrant in oorlogstijd.

Bram en Moos staan in de rij bij een priklocatie.
Wel heel jammer dat ook mensen die ik persoonlijk hoog heb zitten, zoals Lodewijk Assscher, dit soort berichten nu vrijelijk delen op Twitter. Kennelijk valt dit onder het hoofdstuk ‘Humor’. Typisch weer zo’n streek die je kunt verachten van een rasechte Mokummer.

Ik zal hier verder geen woorden vuil aan maken. #ThierryisNIETgevaccineerd, en een ieder die blijft volhouden dat ik mij wél twee keer met een mondneus-masker voor en een pet op in Almere heb laten vaccineren met het Pfizer-vaccin die liegt dat het gedrukt staat!