Op naar de 3 miljoen per jaar!

Gaat lekker, mensen! Hier een screenshotje van onze iDeal app, waar het geld met bakken tegelijk binnen stroomt. Ik kan er uren naar kijken! We stomen op naar de 60.000 leden, die zoals u ziet veelal 25 of 50 euro per jaar gaan betalen. Sommigen kiezen zelfs voor de 100 euro optie! Dat is dus 60.000 keer pak hem beet gemiddeld ongeveer zo’n 35 euro. Rekent u even mee? Ruim 2 miljoen euro! Per jaar! Nooit gedacht dat ik dat als relatief ongetalenteerde dertiger nog eens binnen zou harken.

Nu zegt u misschien: “Ho, ho, Baudet, dat is niet jouw geld, maar geld van de partij!” Tuurlijk, weet ik wel, maar doordat na het vertrek van die bolle Otten nu Freek, Wilco en ik samen de kas beheren is het natuurlijk bijzonder makkelijk om het met de vergoedingen zó te regelen dat ik eigenlijk zelf geen portemonnee meer nodig heb. Kijk, er zijn representatiekosten, reis- en verblijfkosten, maaltijdkosten, natuurlijk een vaste vergoeding voor levensonderhoud. En dan wordt het gezinsinkomen ook nog gespekt door mijn lieve gade Davide, die als partijfotograaf natuurlijk ook niet voor de kat zijn kut aan de slag is.

Kortom, de zaak draait als een tiet. Nu is het zaak om door te pakken. De Trumpstrategie van opponenten jennen, zuigen in de pers en extreme dingen zeggen op de Sociale Media en in de Kamer blijkt goed te werken. Een fijne mix van Corona-complotisme, homofobie, racisme, xenofobie, antisemitisme en nationalisme, steeds nét op het randje van wat je in Nederland wel en niet kan zeggen is hét recept om vele duizenden intellectueel en rationeel wat minder gezegende landgenoten zo ver te krijgen dat ze de portemonnee trekken. Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan! Let the good times roll!

One Reply to “Op naar de 3 miljoen per jaar!”

Comments are closed.